KONSTRUKTÖRER (PRODUKTUTVECKLARE) TILL SPÄNNANDE UPPDRAG

Personality / Commitment

ALTEN är ett globalt konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med tjänster inom teknik, IT och life science.

ALTEN i Lund letar nu efter mekanikingenjörer med stor passion för produktutveckling i alla dess former. Vi har ett stort nätverk av kunder i konstant behov av driva teknikkonsulter inom konstruktion, beräkning och simulering. Vi växer tillsammans med våra medarbetare och det genomlyser hela organisationen.

Job / Skills

Vi söker just nu dig med en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning. Du har gedigen arbetslivserfarenhet inom arbete med produktutveckling.

Det är meriterande om:
- Du har arbetat i något av verktygen Creo, Inventor eller Solidwork
- Du har erfarenhet av finmekanik och plastkonstruktion
- Du har erfarnhet av LS dyna, ANSYS eller HyperMesh
- Du har erfarnhet av svetsningsteknik och stålkonstruktion
- Du har tidigare jobbat som technical lead och har insikt i mekatronikdesign

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Ta chansen att söka idag! Vi har kör löpande urval och får ständigt nya förfrågninar på uppdrag som skulle kunna passa just dig.

Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Business Developer Markus Nilsson, markus.nilsson@alten.se.


Vi ser fram emot din ansökan! 

Detaljer
Platser Lund - Landskrona - Malmo | Skåne
Kontakt Jessica Skagerlind
Senaste dag för ansökning 2020/05/06
Referens AD008981