FPGA DESIGNER MOT NYA UTMANINGAR!

Personality / Commitment

Hallå! Är du en FPGA-designer som vill arbeta med intressanta och utmanande uppgifter tillsammans med andra teknikentusiaster?

ALTEN letar efter en FPGA-stjärna som är taggad på att arbeta med hemlighetsstämplade uppdrag inom försvarsindustrin, coola Aerospace projekt eller framtidens 5G inom Telecom! Vi tänker att du är en positiv och driven ingenjör med några års arbetslivserfarenhet i bagaget som vill arbeta med FPGA-design. Att du är en team player som gillar en arbetsmiljö med positiva och teknikintresserade kollegor är viktigt för att trivas. Som konsult blir du anställd av ALTEN där du kommer arbeta ute hos och tillsammans med vår kund. Du kommer vara del av en flexibel miljö där du får möjligheten att arbeta med olika teknologier, utmaningar och branscher. Även om du sitter ute hos vår kund kommer du ha en tight kontakt med din konsultchef på ALTEN som coachar dig i din karriär.

Keywords: FPGA, ASIC, Electrical engineer, Hardware design, Telecom, Defense & Aerospace

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together!

Job / Skills

En ALTEN-konsult representerar oss ute hos vår kund så det är viktigt att du har en positiv och professionell inställning där ansvarstagande för ditt arbete är en naturlig del av din vardag. Möjligheter vi kan erbjuda är inom FPGA- design, -verifikation och -implementation åt våra kunder som verkar inom Telecomindustrin, Försvarsindustrin och Aerospace.
För att lyckas i rollen tror vi att du har kunskap inom nedan områden:
- Relevant M.Sc. eller B.Sc.
- FPGA/ ASIC design
- VHDL/ Verilog
- RTL funktioner
- Signal Processing
- Svenska

Om ALTEN:
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Aktiverad vid 2020/03/20
Platser Gothenburg
Kontakt Therese Isacson
Senaste dag för ansökning 2020/04/09
Referens AD008948