DRIVEN SYSTEMUTVECKLARE TILL ALTEN SUNDSVALL

Personality / Commitment

Är du en systemutvecklare som står i startgropen för att ta nästa kliv mot din framtid? Vi vill se dig våga ta det klivet!

ALTEN Sundsvall söker en motiverad utvecklare som ska komplettera Mattias Abrahamssons, gruppchef inom IT i norr, team. Då teamet i Sundsvall är i en växande fas ser vi att du är en trygg person som trivs med självständighet. Du har erfarenhet från agilt arbetssätt, har inga problem med att interagera med en ny arbetsgrupp och trivs med att ha ett effektivt teamarbete.

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

För att du ska känna dig bekväm i rollen ser vi att du har minst tre år relevant arbetslivserfarenhet. Du har slutfört din eftergymnasiala utbildning inom systemutveckling eller liknande, om du ej har en utbildning ser vi att du har erhållit motsvarande kunskaper genom arbetslivet. Du behärskar svenska och engelska.
Teknologier vi tror du har erfarenhet av;

  • Java
  • .Net
  • Angular.js
  • Azure
  • React
  • Python
  • C#
  • JavaScript

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. ALTEN Norr har kontor på fyra orter; Luleå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall. Vi är kring 60 medarbetare fördelade på dessa orter, varav fyra gruppchefer och en inom HR.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mattias Abrahamsson, ansvarig gruppchef inom IT, på mattias.abrahamsson@alten.se eller Victoria Vikman, ansvarig HR Partner, på victoria.vikman@alten.se.

Detaljer
Platser Sundsvall
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2020/03/22
Referens AD008746