PRODUKTUTVECKLARE TILL FORDONSBRANCHEN

Personality / Commitment

Hej! För dig som har ett brinnande intresse för produktutveckling, konstruktion och fordon är detta ett perfekt tillfälle att söka sig till ALTEN Stockholm!

Som konsult på ALTEN tror vi att du vill utvecklas i din roll och ha roligt samtidigt som du levererar god kvalité till våra kunders höga förväntningar. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och det är viktigt att du trivs med att arbeta i team med många kontaktytor. Som person tror vi att du är kommunikativ, utåtriktad och driven!

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga
dina mål och drömmar!

Job / Skills

Vi söker nu dig som arbetat minst 2 år som mekanikkonstruktör som vill fördjupa eller bredda sig inom produktutveckling och konstruktion. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen.

Din profil
- Examen inom relevant område, exempelvis maskinteknik
- Erfarenhet av någon eller flera av CAD-verktygen CatiaV5, Creo, Solidwork, AutoCAD
- Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.
- Meriterande är om du har arbetat med material som plast eller plåt

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/02/14
Platser Stockholm
Kontakt Agnes ERICSON
Senaste dag för ansökning 2020/03/16
Referens AD008722