Konsultchef till ALTEN Stockholm

Personality / Commitment

Vill du arbeta i en bred roll med fokus på försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du dessutom ett stort intresse för eller en bakgrund inom teknikbranschen? Sök då tjänsten som Konsultchef till ALTEN Stockholm!

Som Konsultchef, eller Business Manager som vi kallar det, jobbar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Hos oss blir du en viktig del av en avdelning som i dagsläget består av 400 medarbetare, där du ingår i ett chefsteam på 5 personer. Ja, som du ser gillar vi siffror, så om du delar det intresset är du en god bit på väg.

Job / Skills

Arbetsuppgifter
Som Konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap vilket ger dig varierade dagar. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Din profil
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav
- Magister- eller masterexamen
- 2-7 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik – ja, något som är kopplat till rollen hos oss helt enkelt
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 34 000 anställda i 25 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Konsultchef, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 24 februari men urval sker löpande under processens gång. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Sofia Johansson på sofia.johansson@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Sofia Johansson
Senaste dag för ansökning 2020/02/24
Referens AD008589