ALTEN LIFE SCIENCE SÖKER EN TEKNISK PROJEKTLEDARE

Personality / Commitment

Vi söker nu dig som har minst ett par års erfarenhet inom Life Science och som är sugen på nya utmaningar i rollen som konsult hos ALTEN Life Science!

För att passa i rollen som projektledare har du som söker en högskole- eller civilingenjörsexamen, en god organisatorisk förmåga och är skicklig på att multitaska. Du ska kunna ta kommandot och leda ditt team, samtidigt som du kommunicerar tydligt och gärna har koll på tekniken. Du bör tidigare ha arbetat i en ledande roll gärna inom tillverkning, validering eller sterilisering. Du känner starkt för ledarskap och ser problemlösning som en viktig del i ditt arbete. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Job / Skills

Dina arbetsuppgifter:
- Driva och stödja projekt gällande planering, styrning och rapportering (kan vara flera projekt parallellt)
- Projektkoordinera samt arbeta med framtagning av projektbeskrivningar, projektkalkyler, timelines och beräkningar av leveransvärden
- Driva projektet framåt och kommunicera tvärfunktionellt, såväl internt som externt

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/01/14
Platser Stockholm - Uppsala
Kontakt Matilda HOLTHE
Senaste dag för ansökning 2020/02/13
Referens AD008540