ALTIUM DESIGNER

Personality / Commitment

Hej! Du är väl en driven Altium Designer som är taggad på nästa utmaning och vill arbeta med spännande MedTech-projekt, ta några minuter och läs mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig!

Vi tror att du är en skicklig Altium Designer som vill fortsätta utveckla dina färdigheter inom Life Science sektorn och även lära dig nya färdigheter. Vi arbetar med många projekt inom MedTech nu ett av dom är att vi nu utvecklar nästa generation Connected Medical Devices, vilket innebär att vi måste utöka vårt inhouse team med fler talanger inom hårdvarudesign. Teamet du blir en del av består av ett gäng drivna och glada personer, vi tror ju självklart att du är en team player som vill ingå i denna konstellation.

Nyckelord: Altium designer, PCB design, Hardware design, MedTech

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
At ALTEN we believe in growing together!

Job / Skills

I rollen som hårdvaruutvecklare kommer du att arbeta Inhouse på ALTEN tillsammans med ett begåvat tvärfunktionellt team för att få våra kunders vision att komma till liv. Vi tror att du har en akademisk examen inom El- eller Datateknik med minst 3 års erfarenhet inom hårdvaruutveckling. Din huvuduppgift kommer att innehålla, hantering av krav, konceptutveckling, detaljerad design och verifiering.

En önskelista på vad vi tror du behöver för att lyckas i rollen:
• Altium Design.
• Design för produktion.
• Radio design: upp till 2.4 GHZ.
• Kompetenser inom MDD/MDR och relaternade internationella standarder är meriterande.

Viktigt! Vi letar efter bra människor och inte perfekta CV:n så har du inte alla kompetenser, skicka in en ansökan ändå.

Om ALTEN:

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi över 33.000 medarbetare och verksamhet i 25 länder. Läs mer om ALTEN på www.alten.se.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Jacob Welander
Senaste dag för ansökning 2020/01/05
Referens AD008271