INGENJÖR INOM PRODUKTION OCH LOGISTIK TILL ALTEN

Personality / Commitment

Är du en ingenjör med bakgrund inom produktion eller logistik? Är du driven, bra på att kommunicera, analytisk och flexibel? Då kan ALTEN ha jobbet för dig!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Nu söker vi på ALTEN dig som vill jobba med produktion och- eller logistik inom fordonsindustrin. Vi kan i gengäld erbjuda utmanande karriärmöjligheter i en flexibel miljö som ger dig möjlighet att utvecklas i den riktning du själv vill. Vi ser att du har en kandidat- eller masterexamen med ingenjörsinriktning, samt minst ett års erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:

- Produktionsteknik
- Processteknik
- Logistikutveckling
- Projektledning inom produktion

Praktisk erfarenhet från produktion och vana att arbeta i projektform är meriterande. Du är även flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Vid frågor kontakta HR Partner Irma Leijon på irma.leijon@alten.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2019/12/02
Platser Västerås - Ludvika - Karlskoga - Eskilstuna - Örebro - Arboga
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/01/07
Referens AD008233