ERFAREN PROJEKTLEDARE ALTEN SKELLEFTEÅ

Personality / Commitment

Då teamet i Skellefteå är i en expanderande process kommer du få möjligheten att ta ansvar och visa dina drivande sidor. Eftersom projekten ofta är tvärfunktionella kommer arbetsuppgifterna kretsa kring tid, teknik, kostnad, uppföljning och rapportering. Du har inga problem att leda möten, hålla i presentationer samt skapa och behålla kontakter med kollegor och kunder. Som person drivs du av att vara spindeln i nätet och av att ha en övergripande koll.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

 

Job / Skills

Vi letar efter en erfaren projektledare som vill jobba med både tekniken och ledarskapet. Du har erfarenhet av att leda ett team och trivs i en dynamisk miljö. Till vår fortsatta utveckling i Skellefteå letar vi efter projektledare till både R&D och process- och gruvindustrin. Vi ser att du har erfarenhet från fordonsbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet som konstruktör inom mekanik eller elektronik. Du har hunnit arbeta minst 5år inom relevant område, gärna med projektledning, och har en färdigställd examen inom maskin, energi eller industriell ekonomi. Med din arbetslivserfarenhet från olika typer av grupper förstår du betydelsen av att kommunicera på ett tydligt och strukturerat sätt. Därför är det viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Nejati, ansvarig gruppchef, på anna.nejati@alten.se eller Victoria Vikman, HR Partner Norr, på victoria.vikman@alten.se.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Skellefteå
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2019/12/15
Referens AD008206