ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR ALTEN SKELLEFTEÅ

Personality / Commitment

För att kunna fortsätta växa söker vi nu elektronikkonstruktörer som vill bli en del av ALTEN Norr och tillhöra teamet i Skellefteå. Du är en elektronikkonstruktör som är genuint intresserad av tekniken. Du har en fallenhet för att skapa och upprätthålla relationer med människor du möter och du har inga problem med att arbeta i team såväl ensam och ta egna initiativ. Vi ser att du är driven och målinriktad samtidigt som du är en riktig problemlösare. Du vill ta nästa kliv i din karriär och vi är redo att hjälpa dig dit som du vill i din karriär!

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

I rollen som elektronikkonstruktör får du möjligheten att arbeta i små och stora projekt inom en bredd olika branscher. Våra kunder finns lokalt eller globalt, vissa både och. Dina arbetsuppgifter kommer innebära allt från koncept och schemadesign, av analog och digital elektronik, till kretskortlayout och testning av prototyper. Du kommer vara en del i hela konstruktionskedjan av hårdvaran, från en funktionsspecifikation framtagen av kunden eller i samarbete med kunden.

Vi ser att du har en slutförd eftergymnasialutbildning inom relevant område. Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet med dig där du bland annat har arbetat med analogdesign, digitaldesign, PCB-layout, high-speed design, mätteknik, inbyggda system, realtidsprogrammering, VHDL och FPGA. Du har arbetat med Altium Designer eller motsvarande verktyg och har erfarenhet av EMC. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift utan hinder.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Nejati, ansvarig gruppchef, på anna.nejati@alten.se eller Victoria Vikman, HR Partner Norr, på victoria.vikman@alten.se.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Skellefteå
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2019/12/15
Referens AD008204