ERFAREN UTVECKLARE AV INBYGGDA SYSTEM

Personality / Commitment

ALTEN kontoret i Skellefteå är i en expanderande fas, därmed söker vi dig som är redo för nya utmaningar inom olika branscher och vill arbeta med våra kundera projekt. Som person är du inte rädd för att stå på egna ben och ta egna initiativ samtidigt som du lättsamt kan arbeta i team och skapa relationer med nya kollegor och kunder. Tekniken är något som alltid varit intressant och dragit din uppmärksamhet, och du ser nu chansen att fortsätta utveckla samtidigt som du får chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror att äkta engagemang och driv skapas av valfrihet och möjligheten att påverka sin karriär, därför är det viktigt för oss att alla våra medarbetare får den valfriheten.

Vad vi erbjuder
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

För att vara lämplig för rollen ser vi att du först och främst har slutfört en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning. Efter examen har du arbetat några år, gärna inom industri och tillverkande verksamhet, och du har erhållit erfarenhet inom säkerhet för inbyggda system. Du har goda kunskaper i C och C++ och är inte främmande för att arbeta i Windows och Linux miljö. Vilka erfarenheter gällande kompetenser får du gärna specificera i ditt CV vilka du har arbetat med, då våra kunder kan efterfråga en bredd olika kompetenser välkomnar vi alla ansökningar. Svenska och engelska behärskar du flytande i tal och skrift.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kontakta Mattias Abrahamsson, ansvarig gruppchef, på mattias.abrahamsson@alten.se eller Victoria Vikman, HR Partner, på victoria.vikman@alten.se. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Platser Skellefteå
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2019/12/15
Referens AD008132