JAVAUTVECKLARE

Personality / Commitment

Vill du arbeta med Javautveckling i ett IoT-team? På ALTEN i Göteborg expanderar vi vår arbetspaketssatsning och söker nu en Javautvecklare. Som utvecklare kan du få arbeta inhouse mot både stora och små kunder från vårt kontor på Lindholmen eller med placering ute hos kund. Våra team består av en blandning av senior och junior kompetens. Projekten vi är inblandade i utvecklas generellt i molnmiljö, microservice-arkitektur och som lägst Java 8 och med Agila arbetsmetoder. Många team arbetar enligt DevOps-metodik och alla våra konsulter har ett genuint teknikintresse, något som genomsyrar hela vår organisation.

Teamet kommer arbeta agilt och mycket tätt tillsammans. Vi ser därför att du har lätt att ta för dig socialt och att du är en kommunikativ teamspelare, speciellt då vi alla i teamet jobbar tätt ihop med kunden. Som person är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden. Du förväntas ta mycket egna initiativ och bidra med goda idéer, samtidigt som du löser uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt.

Job / Skills

Till detta team söker vi nu en driven och duktig fullstackutvecklare med ett stort intresse för Javautveckling med minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Aktuella tekniker är inom stacken för Java, Microservices och Azure. Arbetet är mycket flexibelt och varierande. Du kommer ha stor möjlighet att själv påverka arbetssätt, verktyg, fokusområden med mera.

VAD VI ERBJUDER DIG 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

OM ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

Detaljer
Aktiverad vid 2019/11/12
Platser Gothenburg
Kontakt Caroline Svensson
Senaste dag för ansökning 2019/12/16
Referens AD008095