ELKONSTRUKTÖR TILL I ALTEN NORR

Personality / Commitment

Du som ansöker om rollen som elkonstruktör till vårt team i Norr är en teknikintresserad person som vill vara en del av vårt utvecklande team. Kontoret i Luleå har bara funnit i några år och vi är i en expanderingsfas här i Norr, därav ser vi att du är en initiativtagare som har ett driv och vill hjälpa oss växa samtidigt som du får dem förutsättningar du behöver för att växa. Du har en vana att arbeta i team men kan samtidigt vara handlingskraftig i det individuella arbetet.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Vi ser att du har några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från industri, där du erhållit kunskaper inom mätmetoder, kablage, starkström, praktiskt arbete, standarder, säkerhetsföreskrifter och konstruktion av kretsar. Du har arbetat med ett eller flera verktyg så som ElproCad, elwin eller eplan. Dina arbetsuppgifter kommer vara inom elkraft och eldistribution där du bland annat ska rita el scheman som är anpassade till starkström. Du har färdigställt sin eftergymnasiala utbildning inom el eller motsvarande och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Larsson, ansvarig gruppchef, på josefine.larsson@alten.se eller Victoria Vikman, HR Partner, på victoria.vikman@alten.se.

Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2019/11/11
Platser Luleå | Norrbotten
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2019/12/15
Referens AD008075