PYTHON-UTVECKLARE

Personality / Commitment

ALTEN Stockholm söker nu en engagerad Python-utvecklare till spännande uppdrag inom fordonsbranschen!
Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. We believe in growing together!

Job / Skills

I rollen som python-utvecklare kommer du ingå i ett team där du kommer att arbeta med integration och byggsystem. Du kommer att jobba med ett python-baserat byggsystem för integration av C-kod mot target, men du kommer även möta utmaningar i att hitta integrationssätt för att förenkla testbarhet utan att köra på target.

Vi söker dig som:

- Har en ingenjörsexamen inom relevant område t.ex. Teknisk fysik eller Datateknik

- Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom relevant område

- Har goda kunskaper i Python

- Har kunskap i jobDSL och Jenkins

- Kan arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ till förbättringar

- Tycker om att felsöka och testautomatisera

- Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har kunskaper i C eller C++

- Har erfarenhet av Git och Gerrit

- Har erfarenhet av att arbeta med byggsystem

- Embedded system security

Om Alten

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Junior Talent Acquisition Partner, Daniel Strand på daniel.strand@alten.se.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Daniel STRAND
Senaste dag för ansökning 2019/11/28
Referens AD008067