MJUKVARUUTVECKLARE INOM INBYGGDA SYSTEM - MEDTECH

Personality / Commitment

Är du en mjukvaruutvecklare som letar efter nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla produkter som förbättrar människors liv? Ta då chansen ansluta dig till vårt team inom produktutveckling för medicinteknik! 

Vi söker dig som drivs av ett genuint och starkt teknikintresse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god kommunikationsförmåga. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil.

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

We believe in growing together!

Job / Skills

Krav:

- Civilingenjörsexamen eller motsvarande och minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av C/C++ programmering av inbyggda system/hårdvarunära programmering

- Erfarenhet av objektorienterad mjukvaruutveckling och design

- Ha god tal- och läsförståelse i både svenska och engelska

Meriterande är kunskaper inom följande områden:

- Linux

- Realtids- och säkerhetskritiska system

- Python

- Kommunikationsprotokoll som I2C, SPI, RS232, CAN-buss

- Git

- Yocto

- QT

- Embedded system security

Tidigare erfarenhet av medicinsk teknik är inget krav men meriterande. Vi erbjuder dig utbildning inom regelverket för medtech-utveckling och spännande uppdrag för kunder som utvecklar den utrustning du hittar på sjukhus, vårdcentraler, m.m.

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Daniel Strand, Junior Talent Acquisition Partner på Daniel.strand@alten.se.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Daniel STRAND
Senaste dag för ansökning 2019/11/28
Referens AD008066