JUNIORA PROJEKTLEDARE MOT FORDONSINDUSTRIN

Personality / Commitment

Just nu söker ALTEN i Göteborg efter dig som vill arbeta som junior projektledare och koordinator, kanske detta är du?

För att trivas i rollen som konsult på ALTEN är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. I konsultrollen har du många kontaktytor och därför ser vi gärna att du är relationsskapande och trivs att arbeta i team. Vi värdesätter motiverade och självgående profiler med tydlig målsättning att växa i sin roll.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

At ALTEN we believe in growing together

Job / Skills

Som junior projektledare/koordinator har du möjlighet att arbeta med utmanande projekt inom fordonsindustrin. Du ska vara van vid att driva/koordinera i tvärfunktionella projekt med exempelvis produktutveckling, inköp, produktion och eftermarknad. Kravanalys, processer och metoder är också en del av arbetet. Din tekniska kompetens har du från tidigare erfarenhet inom projektledning alternativt koordinering inom fordonsindustrin eller liknande.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom mekanik eller motsvarande. Du behöver även vara insatt i och förstå Teamcenter/Windchill samt Metoder & Processer. CAD vana (Creo / Catia) är meriterande. Har du sen tidigare CAD vana och jobbat i roller som Business Analyst i agila miljöer eller liknande är det väldigt meriterande.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta gruppchef Fredrik Clarstedt på Fredrik.Clarstedt@alten.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Gothenburg
Kategori Utbildning och PLM
Kontakt Fredrik Clarstedt
Senaste dag för ansökning 2019/11/19
Referens AD007917