Lediga jobb - ALTEN Sweden

PROVNINGSINGENJÖR TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Är du en självgående person med driv? Gillar du att meka och vara lite hands-on? Då kan ALTEN ha jobbet för dig!

Vi söker nu dig som vill arbeta med test och analys inom tunga fordon. Dina främsta arbetsuppgifter är koordinering samt genomförande av provning i olika riggar, dokumentering, analysering och att presentera provresultat. Tjänsten är tvärfunktionell där du kommer att ha många kontaktytor internt såväl som externt. Vidare kommer du att arbeta en hel del praktiskt, se till att allt flyter på och samla in mätdata för att sedan analysera resultaten.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together.

Job / Skills

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med:
- Civil- eller högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande
- Intresse för att arbeta praktiskt och analytiskt.
- Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom provning
- Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen
- C-körkort

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Har du några funderingar eller frågor? Kontakta gärna Agnes Ericson, Junior Talent Acquisition Partner på agnes.ericson@alten.se

 

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Agnes ERICSON
Senaste dag för ansökning 30/10/2019
Referens AD007829