Lediga jobb - ALTEN Sweden

PROJEKTLEDARE MED TEKNISK BAKGRUND TILL VÄSTERÅS/ÖREBRO

Personality / Commitment

Som projektledare ser vi att du trivs med att vara spindeln i nätet och ha koll på alla bollar som är i luften. Du bör vara bekväm med att driva tvärfunktionella projekt där arbetsuppgifterna kan innefatta tid, teknik, kostnad, uppföljning och rapportering. Att samla en grupp och få dem att arbeta tillsammans framåt är något som du drivs av men du har inte heller problem med att ta egna initiativ eller beslut. Eftersom du har erfarenhet av olika grupper så förstår du betydelsen att kommunicera på ett tydligt och strukturerat sätt.

 

Dina kollegor beskriver dig som en god kommunikatör som är professionell och affärsmässig i sitt bemötande och dina vänner ser dig som en utåtriktad, hjälpsam och driven person. Förutom jobbet så är gemenskap något vi värdesätter och därmed hittar vi på olika saker tillsammans, så som AWs, olika fester, spelkvällar på kontoret och ibland lyckas vi även träna tillsammans.  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 34 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

 

Välkommen in med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sahel Mir, ansvarig gruppchef, på +46(0)729782865 eller sahel.mir@alten.se. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Detaljer
Platser Västerås - Örebro - Ludvika - Arboga - Eskilstuna - Karlskoga
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 30/10/2019
Referens AD007825