Lediga jobb - ALTEN Sweden

DELPROJEKTLEDARE TILL FORDONSINDUSTRIN

Personality / Commitment

Vill du vara med och utveckla morgondagens produkt i ett världsledande företag? Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan ALTEN ha jobbet för dig!
För rollen som delprojektledare är du driven, strukturerad, noggrann samt en god kommunikatör. Vidare har du ett kundorienterat och flexibelt synsätt med förmåga att kunna växla mellan att stödja en extern projektledare till att själv ansvara för drivningen av projekt och uppdrag med alla dess tvärfunktionella aspekter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together.

Job / Skills

Vi söker nu dig som har minst ett par års erfarenhet inom konstruktion och som nu är redo att ta nästa kliv i karriären till att bli delprojektledare. För att passa i rollen har du som söker en högskole- eller civilingenjörsexamen med minst två års arbetslivserfarenhet från produktutveckling och från olika ledande roller. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med CAD-program, gärna Creo eller CatiaV5. Du känner starkt för ledarskap och ser problemlösning som en viktig del i ditt arbete. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Dina arbetsuppgifter:

- Driva och stödja projekt vad gäller planering, styrning och rapportering.

- Projektkoordinera/delprojektleda samt arbeta med framtagning av projektbeskrivningar, projektkalkyler och beräkningar av leveransvärden.

- Driva projektet och kommunicera med projektets alla tvärfunktionella intressenter, såväl internt som externt.

Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Agnes Ericson på: agnes.ericson@alten.se

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Agnes ERICSON
Senaste dag för ansökning 08/10/2019
Referens AD007629