Lediga jobb - ALTEN Sweden

PROCESSINGENJÖR TILL ALTEN UMEÅ

Personality / Commitment

Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som ser det gynnsamma med att samarbeta. Du har en god förmåga att skapa och behålla relationer med kollegor och kunder. Du är nyfiken i ditt tillvägagångssätt och är inte rädd för att vrida och vända på saker för att hitta bättre lösningar.

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rickard Holm, ansvarig gruppchef, på rickard.holm@alten.se

 

 

 

Job / Skills

Det är alltid något på gång hos ALTEN. Vi letar ofta efter kompetenta, lyhörda och engagerade personer som kan passa in i vårt team. I team Norr söker vi nu en processingenjör som står stabilt med båda fötterna på jorden men som vågar ta nästa steg i sin karriär tillsammans med oss!

För att rollen ska passa dig ser vi att du har en lämplig teknisk eftergymnasial utbildning. ser att du har hunnit arbeta några år inom relevant område och gärna med rörkonstruktion och anläggning. Det är meriterande om du även har erfarenhet av målerisystem. Du har god vana att arbeta i CAD program och dem program du inte hunnit arbeta i är du inte främmande för att lära dig. Svenska och engelska behärskar du väl i tal såväl som skrift.

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Detaljer
Platser Umeå
Kontakt Rickard Holm
Senaste dag för ansökning 29/09/2019
Referens AD007602