UTVECKLARE MED INTRESSE FÖR CLOUD OCH IOT – SE HIT!

Personality / Commitment

Är du en riktig IoT-nörd som inte skulle klara dig utan ditt uppkopplade larmsystem, smarta dammsugare eller avancerade gps-tracker? Är du alltid på jakt efter nyaste tekniken till bilen? Består din kvällslektyr av artiklar som jämför Azure med AWS? Stannar du upp när du hör någon prata om AI eller Blockchain? Råkar du dessutom vara en grym kodare? Då låter du som någon som skulle passa in i vårt team! Vi är ett härligt gäng där det är högt i tak och det alltid är nära till skratt. Vi uppmuntrar till nytänkande och välkomnar nya idéer.

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together.

Job / Skills

Rollen kommer erbjuda stora friheter men det kommer också ställa krav på att du är driven, kreativ, positiv samt nyfiken. Våra önskemål är även att du har erfarenhet av:

• Programmering i Java/Golang/Python
• Arbetat med AWS/Azure produkter (IoT Hub, AWS IoT)
• Kunskaper om Microservices, Docker samt Kubernetes/OpenShift
• Erfarenheter av att arbeta i ett CI/CD flöde med verktyg som Jenkins och GoCD.
• Arbetat med testdriven utveckling
• Uppkopplade produkter och protokoll; WiFi, IEEE 802.15.4, MQTT etc.

 

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 20 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 28 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Caroline Svensson
Senaste dag för ansökning 2019/10/06
Referens AD007601