Senior Embedded utvecklare till ALTEN

Personality / Commitment

Nu finns en möjlighet för en senior embedded utvecklare att ta nästa steg i karriären. Vår kund söker nu dig som vill ta ett stort ansvar över hur kundens framtida produkter ska se ut. Med andra ord kommer du vara delaktig i alla steg i utvecklingsprocessen. Din breda roll kan innebära att du jobbar med allt från kravinsamling, analys och utveckling till design.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

- Du kommer jobba med den inbyggda programvaran, från kravinsamling, analys och utveckling till design
- Ta fram prototyper
- Du kommer programmera i C++ i Linux för ARM processorer.

Kvalifikationer
- Har arbetslivserfarenhet och kompetens inom C/C++
– Erfarenhet av objektorienterad utveckling
– Analytisk, kommunikativ och en "team player"
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Meriterande
- Erfarenhet av Linux, Digital elektronik, PLI och smarta kort, RFID, Mifare Classic och DESFire, Bluetooth och WiFi eller distribuerade system

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Jönköping | Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2019/10/02
Referens AD007600