JUNIOR SUPPLY CHAIN LEADER

Personality / Commitment

Är du i början av din karriär och vill utvecklas vidare inom Supply chain?

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Job / Skills

Vi söker dig som har mellan 1-3 års erfarenhet inom Supply chain / logistik. För att lyckas i rollen bör du ha kunskaper i SAP och ett sinne för prioritering och multitasking. Du trivs i en koordinerande roll där problemlösning är en förutsättning för at möta givna deadlines. Rollen kräver också att du talar och skriver obehindrat på engelska.

Vi ser gärna att du har följande:
- erfarenhet inom Supply chain / logistik
- erfarenhet av SAP
- erfarenhet av lagerhantering
- universitets- /högskoleexamen inom/med inriktning mot Supply chain eller logistik
- erfarenhet av upphandlingar
- erfarenhet av planering och styrning, ledning, produktion, distribution och inköp

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Lund - Copenhagen | Skåne - Capital Region
Kontakt Andreas Norén
Senaste dag för ansökning 2019/09/30
Referens AD007598