SYSTEMUTVECKLARE MED DEVOPS-INTRESSE

Personality / Commitment

Vi söker dig som är nyfiken och har viljan att ständigt lära dig nya saker. Du har ett stort teknikintresse och ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du brinner för att utveckla smarta lösningar för att hjälpa andra i deras arbete. Vi tror att du gillar open source och är gärna med och delar med dig av dina kunskaper i dessa forum. Ditt driv att utvecklas och ditt stora engagemang smittas av i ditt arbete och du är inte rädd för att ta eget ansvar.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Vi söker dig som gillar problemlösning och att arbeta i team. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom Java och / eller Python men det viktigaste är inte erfarenheten utan inställningen och viljan att lära sig ny teknik. Det är meriterande om du har erfarenheter av utveckling av funktioner i DevOps-verktyg så som GIT, Jenkins eller Artifactory.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Lund - Malmo - Landskrona - Helsingborg | Skåne
Kontakt Amanda NILSSON
Senaste dag för ansökning 2019/09/30
Referens AD007586