TEST AUTOMATION DEVELOPER

Personality / Commitment

Är du en flexibel person med ett stort teknikintresse och som inte är rädd för att ta egna initiativ? Vi söker just nu utvecklare inom test automation som gillar att arbeta i team och enligt agila metoder. Struktur och kvalité prioriterar du högt och du är inte rädd för att ta ansvar. Du trivs i en miljö där du får vara en aktiv del i arbetet kring mjukvarukvalitén. Du sätter dig snabbt in i nya miljöer där du lär känna verksamheten och använder din kreativa sida vid tester.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

We believe in growing together.

Job / Skills

Vi söker dig med några års erfarenheter inom testautomatisering och kompetenser inom API, Postman, Java och JavaScript. I rollen som test automations utvecklare kommer du kontinuerligt att utveckla, implementera och utföra testfall men också underhålla och utveckla redan befintliga processer.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Lund - Malmo - Helsingborg - Landskrona | Skåne
Kontakt Amanda NILSSON
Senaste dag för ansökning 2019/09/30
Referens AD007585