Lediga jobb - ALTEN Sweden

SYSTEMINGENJÖR - ALTEN

Personality / Commitment

Funderar du på att blir konsult på ALTEN? Är du driven och engagerad med stort intresse för teknik? Just nu söker vi dig som vill jobba som systemingenjör med fokus på mekatronik.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

I rollen som systemingenjör kommer du leda tilldelat arbete tillsammans med partners, andra konsulter samt leverantörer. Du kommer jobba med mekatronisk utveckling av mycket intressanta produkter, utveckla system och vid behov också komponenter tillsammans med leverantörer.

Några andra exempel på intressanta arbetsuppgifter kommer vara att definiera specifikationer för komponenter och system och säkertställa att de uppfyller kundkraven. Vidare kommer du, baserat på kundkrav välja design, material och komponenter samt initiera och utföra tester för verifiering av en design.

Kvalifikationer
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området, eller motsvarande erfarenhet.
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.
- Problemlösare med positiv attityd
- Erfarenhet av produktutveckling
- Vana av att jobba med elkomponenter, gärna med bakgrund från tunga fordon.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Jönköping - Värnamo - Ljungby | Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 22/09/2019
Referens AD007555