Produktionstekniker till ALTEN

Personality / Commitment

Är du ALTENs nästa produktionstekniker? 

Som produktionstekniker på ALTEN får du stora möjligheter att arbeta med olika projekt hos någon av våra kunder. Beroende på vad du vill göra finns det stora möjligheter att utvecklas i den riktning du själv vill. Vi vet att när du utvecklas så utvecklas även ALTEN och vi tror på att växa tillsammans!

Du brinner för teknik och som person är du engagerad, noggrann, tar initiativ och vill alltid leverera med hög kvalitet. Du är en god kommunikatör och en person som samverkar väl med kunden, dina kollegor och chef. 

Job / Skills

Exempel på arbetsuppgifter
Några exempel på vad du som produktionstekniker kan arbeta med är LEAN-arbete, projektledning, arbetsinstruktioner, driva förändringar i produktionsprocessen, löpande förbättringsarbete och flödeseffektivisering. Detta kan du göra inom en rad olika branscher såsom Industri och Automotive.

Krav
- Högskole/-civilingenjör inom produktionsteknik eller likvärdigt
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Erfarenhet inom tillverkande industri
- Erfarenhet inom mekanik, elektronik eller liknande område
- Flera års erfarenhet i rollen som produktionstekniker eller liknande

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Detaljer
Platser Värnamo - Jönköping | Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2019/09/15
Referens AD007483