Agil projektledare till ALTEN Lund

Personality / Commitment

Har du ett stort intresse av att lära dig ny teknik och tycker du om att arbeta i team? Vi söker just nu strukturerade systemutvecklare med ett stort driv och engagemang. Ansvar och kvalitet är något du prioriterar och som person gillar du utmaningar och att lära dig nya saker.

Job / Skills

Vi söker dig som har erfarenhet att driva komplexa utvecklingsprojekt i en agil miljö. Du har ett genuint teknikintresse och brinner för att säkerställa att morgondagens tekniska lösningar verkligen kommer till sin rätt för verksamheten där de ska implementeras.

I rollen som projektledare kommer dina arbetsuppgifter bestå av bland annat:
- Upprätta budget och projektplaner, samt rapportering och framtagande av nödvändiga underlag för beslut till projektägare och styrgrupp
- Nära dialog med produktägare säkerställa tid, kvalite och kostnad/budget
- Säkerställa att rätt kompetens finns tillgänglig för varje delprojekt
- Rapportering av projektets framsteg såväl med teammedlemmar som till styrgrupp

För att lyckas i denna roll är det viktgt att du har kännedom om agila metoder och dokumenterad erfarenhet av agil projektledning. Projektet kommer använda Azure Devops för hantering av Backlog samt nedbrytning av krav, så kännedom av detta är meriterande.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Lund - Malmo | Skåne
Kontakt Jesper Hallberg
Senaste dag för ansökning 2019/09/04
Referens AD007461