Processingenjörer till AstraZeneca i Stockholm

Personality / Commitment

Om AstraZeneca
På AstraZeneca tar vi tillfället till förändring när vi ser det och får det att hända, eftersom varje möjlighet, hur liten den än är, kan vara början till något stort. Att leverera livsförändrande läkemedel handlar om att ha entreprenörsanda – hitta ögonblicken och förstå deras potential.

Beskrivning:
Vill du jobba i en drivande roll, med stora utvecklingsmöjligheter nära hjärtat på ett av världens ledande läkemedelsföretag? AstraZeneca söker just nu processingenjörer för konsultuppdrag inom Warehouse & Dispensation i Södertälje.

AstraZeneca har sin största tillverkning i Södertälje, där nästan 40% av företagets läkemedelsvärde produceras och distribueras över hela världen. Sweden Operations är även lanseringssite för bolaget. AstraZeneca har beslutat att ytterligare investera i Södertälje genom att utöka verksamheten med en helt ny högteknologisk tillverkningsenhet för biologiska läkemedel. En investering på runt 285 miljoner USD.

Inom Sweden Operations finns flera tillverkningsenheter samt Warehouse & Dispensation där du kommer arbeta. Warehouse & Dispensation hanterar inkommande material, dispenserar råvaror och distribuerar ut dessa till de olika tillverkningsenheterna i Södertälje. AstraZeneca finns på båda siterna i Södertälje, Gärtuna och Snäckviken.

Att arbeta i en betydelsegivande miljö som både påverkar Sveriges bruttonationalprodukt och människors hälsa är mycket stimulerande, vilket bidrar till en positiv och hjälpsam kultur. Ett jobb inom ett Sweden Operations är utåtriktat, utvecklande och går i snabb takt.

Job / Skills

Din roll
Som processingenjör tillhör du en Produktions support där det utöver processingenjörer ingår produktionstekniker, super users, verksamhetskoordinatorer och dokumentalister. Du kommer arbeta tvärfunktionellt nära verksamheten och hantera olika process- och flödes tekniska frågeställningar. Du kommer att stödja verksamheten och vara processteknisk expert för ett flertal processer/flöden. Arbetet är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Du rapporterar till chef Produktionssupport som i sin tur ingår i ledningsgruppen för avdelningen.

Exempel på uppgifter:
- utreda och åtgärda produktionsavvikelser
- initiera och driva tvärfunktionella förbättringsprojekt/initiativ
- leda och genomföra validering och kvalificering
- delta i/leda verksamhets- och investeringsprojekt
- initiera och driva ändringsärenden
- medverka som processteknisk expert vid myndighetsinspektioner
- ingå i olika tvärfunktionella team framförallt nära verksamheten

Vi förutsätter:
- att du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå med inriktning mot kemi, process- eller maskinteknik - alternativt motsvarande kompetens erhållen genom mångårig branscherfarenhet.
- att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och uttrycker dig väl såväl i tal som i skrift
- att du vet hur man driver processarbete och förstår samverkan mellan produktkrav, material, process och maskin
- att du tycker om att leda tvärfunktionella grupperingar där framdrift är en viktig faktor
- att du trivs i en drivande roll som verkar i en miljö med hög förändringstakt.

Det är meriterande att ha erfarenhet från läkemedelstillverkning, goda kunskaper i GMP samt kunskap om Lean och förbättringsarbete.

Framgångsfaktorer:
Viktiga personliga egenskaper är att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga, driver ditt arbete självständigt och kan leda tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i verksamheten är stimulerande.

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Matilda HOLTHE
Senaste dag för ansökning 2019/08/27
Referens AD007408