FEM-OMENAL BERÄKNINGSINGENJÖR

Personality / Commitment

Har du jobbat 4 år som beräkningsingenjör och vill ta nästa steg i din karriär? Känner du att konsultrollen lockar? Vi söker nu någon riktigt duktig beräkningsingenjör inom FEM där du kommer bli en viktig del i vårt växande team.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Som person har du förmåga att agera affärsmässigt och att förstå kundernas behov. Därav värdesätter vi förmågan att på ett kreativt sätt kunna lösa problem och på så sätt skapa förtroende för bygga samt upprätthålla goda relationer med våra kunder. För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang och att leverera god kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Job / Skills

Som beräkningsingenjör kommer du att ingå i ett team som fokuserar på att leverera mot våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära beräkningar med inriktning mot hållfasthet och dynamik. Du kommer bli en viktig del i vårt växande beräkningsteam med tjänster inom strukturanalys - FEM och kommer snabbt få ta stort ansvar och utföra spännande arbetsuppgifter.

ALTEN söker dig som:

- Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom relevant område, exempelvis maskinteknik, teknisk fysik eller farkostteknik

- Har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom området

- Har goda kunskaper i något eller flera av verktygen Abaqus, Nastran, Hypermesh, ANSA, LS-Dyna, ANSYS

- Erfarenhet inom konstruktion eller beräkning mot processindustrin är meriterande

- Har goda kunskapar i svenska och engelska, både i tal och skrift

 

För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med personligt engagemang och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. 

För att skapa de mest engagerade konsulterna erbjuder ALTEN dig:

-          Konkurrenskraftig lönemodell

-          Utrymme till att påverka din egen utveckling och karriärvägar inom ALTEN

-          Möjlighet att välja de uppdrag som du finner mest intressanta

-          Ett stort utbud av utbildningar med frihet att gå vilka utbildningar du själv önskar

-          Internationella möjligheter

Att vara konsult på ALTEN ger dig möjlighet att jobba med de mest framstående företagen och där du själv har en stor påverkande kraft i att skapa din egen karriärväg. VI vill erbjuda dig en karriär, inte ett jobb.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anita Raoofi, Business Manager på ALTEN på anita.raoofi@alten.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om oss:

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life Science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi över 34 000 medarbetare och verksamhet i 28 länder. Det är vår övertygelse att äktaengagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. 

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Pär Lundgren
Senaste dag för ansökning 2019/09/03
Referens AD007400