Produktutvecklare inom fordonsbranschen

Personality / Commitment

Är du en engagerad och teknikintresserad ingenjör med erfarenhet och/eller intresse av fordonsutveckling? Vill du byta perspektiv och ha möjlighet att jobba med varierande uppdrag? Då är förutsättningarna goda att du trivs och passar hos oss!

Som produktutvecklare hos oss kommer du troligen jobba med någon av våra globala kunder inom fordonsindustrin. I din roll kommer du att designa och utveckla olika delar av fordon där många aspekter ska tas i beaktande, såsom formgivning, funktion, hållfasthet, material, tillverkningstekniker och reparerbarhet. Bredden i rollen gör att ena dagen inte liknar den andra och du kommer att ha många kontaktytor. Vad just ditt uppdrag kommer handla om styrs av kundens behov, din kompetens men också av din personliga ambition och utvecklingsplan.  

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Vidare söker ALTEN efter dig som:

- Har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom konstruktion

- Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom industri och/eller fordonsbranschen

- Har goda kunskaper i åtminstone något av CAD verktygen CATIA, Creo eller Solidworks

- Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift

Vad ALTEN erbjuder dig:

- En konkurrenskraftig lön.

- Ett utvecklande jobb i en internationell miljö, inom ett av Europas största konsultbolag.

- Utbildningar samt coachning.

- En väldefinierad karriärtrappa.

- Trevliga kollegor och en avslappnad atmosfär.

- Professionell vägledning i karriären

 

Vänligen kontakta ansvarig Business Manager Anita Raoofi på anita.raoofi@alten.se vid eventuella frågor. Skicka in din ansökan via vår hemisda eller via mail. Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt.

Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Pär Lundgren
Senaste dag för ansökning 2019/09/03
Referens AD007398