ÄR DU ALTEN STOCKHOLMS NÄSTA CFD INGENJÖR?

Personality / Commitment

I rollen som beräkningsingenjör på ALTEN kommer du att arbeta med spännande uppdrag inom beräkning och metodutveckling mot våra kunder inom olika segment. Du som söker tjänsten har tidigare arbetslivserfarenhet av CFD inom industri.

Vi söker dig som är driven, engagerad och vill arbeta inom ett spännande och nytänkande företag! I utbyte mot ditt engagemang erbjuds du en stimulerande miljö med spännande och långsiktiga uppdrag, goda utvecklingsmöjligheter och drivna kollegor.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse!

Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

ALTEN söker efter dig som har:

- Erfarenhet från flödesberäkningar inom industrin, 1D- (systemnivå) eller 3D-beräkningar

- Minst 5 års erfarenhet av något eller flera av verktygen ANSA, ANSYS (CFX, Fluent), GT-Suite eller Star-CCM+

- Civil- eller högskoleingenjörsexamen

- Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Stockholm | Stockholm
Kontakt Niklas Edrén
Senaste dag för ansökning 2019/09/03
Referens AD007397