ALTEN SÖKER STUDENTAMBASSADÖRER TILL LULEÅ

Personality / Commitment

Läser du en teknisk utbildning på Luleå Tekniska Universitet och vill få en exklusiv inblick i ett av Europas ledande konsultbolag? ALTEN i Luleå söker nu studentambassadörer till vår studentorganisation Student Embassy för läsåret 2019/2020. Det här är uppdraget för dig som är nyfiken på en karriär som konsult efter examen och som vill skapa värdefulla kontakter och erfarenheter inför framtiden.

Job / Skills

Student Embassy fungerar som en brygga mellan LTU och ALTEN och syftar till att vara ALTENs förlängda arm ut mot studenterna. Genom personligt mentorskap från en av våra Business Managers kommer du skapa värdefulla näringslivskontakter inför framtiden och få en direkt inblick i ALTENs verksamhet. Tillsammans med övriga medlemmar i Student Embassy jobba du sedan för att sprida ALTENs varumäre och vision bland studenter genom olika aktivteter. Utöver detta kommer du även ges möjligheten att delta vid utvalda interna event och utbildningar under året. 

Vi söker dig som:
- Läser en ingenjörsutbildning på LTU och tar examen tidigast 2021
- Är nyfiken på konsultrollen och vill veta mer om ALTEN
- Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska

Uppdraget förväntas starta i början av september och fortlöper fram till maj/juni 2020. Vi vill att du som söker ska ha möjlighet att delta aktivt under hela året.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Partner Victoria Jarl på victoria.jarl@alten.se

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag som idag finns i 26 länder med över 34 000 medarbetare och har huvudkontor i Paris. På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Pharma, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. I Sverige har ALTEN nästan 2000 medarbetare och 12 kontor fördelade i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Detaljer
Platser Luleå
Kontakt Victoria Vikman
Senaste dag för ansökning 2019/09/05
Referens AD007396