Teknisk ingenjör redo för en förändring? Se hit!

Personality / Commitment

Tog du examen för ett par så sedan och börjar komma in i vad som kan kallas för en rutin? Kanske jobbar du som idag som t.ex produktutvecklare, beräkningsingenjör, hydralikingenjör, produktionstekniker eller liknande men känner inte riktigt att du får den där utmaningen som du kände för ett par år sedan. Kanske är det dags för något nytt som kan tända gnistan hos tekniknörden inom dig? ALTEN har precis vad du behöver!

Hos oss blir du en del av ett lokalt nätverkt på ca 130 ingenjörer inom teknik och IT men om inte det skulle räcka finns ytterligare 34.000 kollegor runt om i världen att vända sig till. Med en personlig utvecklingsplan och möjligheten till spännande uppdrag inom många olika brancher kommer du garanterat att hitta den där nytändningen du söker.

Vad erbjuder vi dig?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Job / Skills

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant tekniskt område, t.ex maskinteknik, och gärna ett par års erfarenhet. Mer specifika än så kan vi tyvärr inte vara då vi arbetar utifrån principen att dina individuella kompetenser, erfarenheter och intressen styr vägen fram mot ett uppdrag. Skicka in ditt CV så tar vi det där ifrån helt enkelt. Vi vill dock att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. På ALTEN värdesätter vi även personlighet högt. För oss är det viktigt att du som individ känner ett driv och är engagerad i det du gör.

Vill du veta mer om hur dina intressen och kompetenser kan passa in på ALTEN? Kontakta gärna ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på stephanie.dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

OM ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi 34.000 medarbetare och verksamhet i över 25 länder. Läs mer om ALTEN på www.alten.se.

Detaljer
Platser Linköping - Norrköping - Mjölby
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2019/08/26
Referens AD007395