ALTEN Stockholm söker Java-utvecklare inom försvarsindustrin

Personality / Commitment

Vi på ALTEN är ett konsultbolag som jobbar lite annorlunda än vad man kanske är van vid. Hos oss ligger nämligen fullt fokus på dig och din karriär, att du ska trivas på jobbet och få utvecklas som person och som programmerare! För oss är det viktigt med gemenskap och att göra roliga saker tillsammans och vi satsar mycket på utbildningar och att bli ett starkt team ihop.

Hos oss får du chansen att arbeta med dina favorittekniker, eller varför inte prova på något helt nytt? Valfriheten är total hos oss – här är det du som väljer vad du vill jobba med. Som anställd hos oss så får du tillgång till ett stort team konsultchefer som hjälper dig att välja vilket uppdrag som passar dig bäst härnäst.

Job / Skills

ALTEN Stockholm växer! Vi söker dig som vill arbeta inom försvarsindustrin. Ditt jobb är att designa, implementera, dokumentera och testa mjukvara, inklusive testautomatisering. Du kommer att jobba med ny teknik och med avancerade system. Kundens system utvecklas idag främst i Java, C++ och Ada i Linux miljö, men hur de utvecklar dem imorgon ska göras tillsammans med dig.

Tjänsten inkluderar kommunikation i olika former, både internt och med kund, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal. Du har även en positiv inställning och ser till att skapa effektiva lösningar. Det är dessutom viktigt att vara ansvarstagande och en teamplayer där du bidrar till teamets utveckling.

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare med inriktning mot programvaruteknik och har 3-5 års erfarenhet som mjukvaruutvecklare.

Vi vill se att du har ett genuint intresse för programmering och kompetens inom följande områden:

- Java och webbutvecklig (JavaScript, HTML5 etc.) i Linux miljö
- Kunskaper inom GUI nära utveckling
- Datorarkitektur/operativsystem

Om du har några frågor angående rollen kan du kontakta gruppchef, Sanna Axell Blomberg på Sanna.AxellBlomberg@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2019/08/14
Referens AD007352