PLASTKONSTRUKTÖR TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad ALTEN erbjuder dig:

- En konkurrenskraftig lön

- Ett utvecklande jobb i en internationell miljö

- Möjligheten att få påverka sin egen karriärsväg

- Utbildningar samt coachning

- Trevliga och engagerade kollegor

Job / Skills

ALTEN söker nu en plastkonstruktör för uppdrag hos kund inom fordonsbranschen. Som konstruktör kommer du att arbeta självständigt där du förväntas driva dina projekt framåt. Att vara en lagspelare är en självklarhet för dig!

För att ha rätt förutsättningar för denna roll bör du ha en civil- eller högskoleingenjörsexamen samt goda kunskaper inom CatiaV5. Några års erfarenhet från fordonsbranschen är starkt meriterande. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Platser Stockholm | Stockholm
Kontakt Karolina Kostic
Senaste dag för ansökning 2019/08/06
Referens AD007349