INGENJÖR MOT INKÖP TILL FORDONSBRANSCHEN

Personality / Commitment

Har du utbildning inom ekonomi och supply chain? Är du analytisk och trivs med att arbeta med flertalet parallella processer? Då har ALTEN det rätta uppdraget för dig!

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och som har jobbat minst ett år mot inköp. Du besitter kunskaper i Microsoft Excel, har vana att skapa pivottabeller och har ett intresse för inköp. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att ge support till andra. Du kommunicerar på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:

- Högskole-/ civilingenjörsutbildning inom ekonomi/supply chain med inriktning teknik
- Intresse för inköp, ekomoni och teknik
- Kunskap i Microsoft Excel
- Besitter viljan att hjälpa andra

Job / Skills

I rollen som inköpare kommer du ha en central roll i ett dynamiskt team med kontinuerligt samarbete med dina kollegor. Vidare kommer du hantera orders i kundens olika inköpssystem för att supportera och avlasta övriga inköpare. Rollen kräver att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet och noggrannhet.

Tjänsten som inköpare är ett konsultuppdrag på 100% med tillsättning omgående. Uppdragsperioden är 6 månader med goda chanser till förlängning, placering är i Södertälje.

 

Detaljer
Platser Stockholm | Stockholm
Kontakt Karolina Kostic
Senaste dag för ansökning 2019/08/06
Referens AD007348