Elkonstruktör inom energi- och elkraftindustrin

Personality / Commitment

Vi söker nu dig som vill jobba med elkonstruktion inom energi- och elkraftindustrin. I rollen kommer din huvudsakliga uppgift vara att sammanställa och leverera montageunderlag inom kraft och automation. Du kommer arbeta i projektform med andra erfarna ingenjörer, där ni tillsammans ansvarar för att leda projektet framåt mot satta leveranstider. Tidigare erfarenheter inom området är ett krav. Det är även meriterande om du har praktiska erfarenheter som installatör/montör. Detta eftersom du även kommer vara med i själva införandet av konstruktionerna i anläggningen. Vi ser det även som ett krav att du har god samarbetsförmåga och noggrannhet i ditt arbete.

Job / Skills

  • Arbetsort: Storstockholm med omnejd. Veckopendling kan eventuellt förekomma.
  • Utbildning: Gymnasieingenjör eller utbildning från ett tekniskt universitet/högskola
  • Mjukvara: Office, Master Concept (EPC)

Varmt välkommen in med din ansökan!

För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Philip Rosberg på philip.rosberg@alten.se.

 

OM ALTEN

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Life Science, Infrastructure, Defence & Aerospace och Industry, där vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. 

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Karolina Kostic
Senaste dag för ansökning 2019/08/07
Referens AD007309