LOGISTIKINGENJÖR

Personality / Commitment

Är du en ingenjör med bakgrund inom logistik? Vill du ha ett jobb i händelsernas centrum som ställer höga krav på dig som person? Är du samtidigt driven, bra på att kommunicera, analytisk och flexibel?

Du har en kandidatexamen eller masterexamen med ingenjörsinriktning. För att trivas i rollen som konsult på ALTEN är du en lösningsorienterad, strukturerad och driven. I konsultrollen har du många kontaktytor och därför ser vi gärna att du är relationsskapande och trivs att arbeta i team.

Job / Skills

Vi söker dig som vill jobba med logistik inom fordonsindustrin. Vi kan erbjuda karriärmöjligheter i en flexibel miljö som ger dig möjlighet att utvecklas. För att lyckas bäst i den här rollen tror vi att du har 0-3 års arbetslivserfarenhet inom fordonsindustrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:

-Inbound Logistics
-Leverantörsutveckling
-Förpackningsteknik
-Produktionslogistik
-Materialflödesoptimering
-Lageroptimering
-Supply Chain

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!


Under perioden från 10 Juli till den 15 Augusti 2019 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter 15 Augusti 2019. 

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Jessica Skagerlind
Senaste dag för ansökning 2019/08/14
Referens AD007306