PROVNINGSINGENJÖR TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Vi söker nu dig som vill arbeta med test och analys inom tunga fordon. Dina främsta arbetsuppgifter är koordinering samt genomförande av provning i olika riggar, dokumentering, analysering och att presentera provresultat. Tjänsten är tvärfunktionell där du kommer att ha många kontaktytor internt såväl som externt. Vidare kommer du att arbeta en hel del praktiskt, se till att allt flyter på och samla in mätdata för att sedan analysera resultaten.

Vi söker dig med:

  • Civil- eller högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande
  • Intresse för att arbeta praktiskt och analytiskt.
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom provning
  • Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen
  • C-körkort

Job / Skills

PERSONALITY / COMMITMENT

Är du en självgående person med driv? Gillar du att meka och vara lite hands-on? Då kan ALTEN ha jobbet för dig!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM ALTEN

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Life Science, Infrastructure, Defence & Aerospace och Industry, där vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. 

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Karolina Kostic
Senaste dag för ansökning 2019/08/12
Referens AD007297