Konsultchef till ALTEN Göteborg

Personality / Commitment

Låter försäljning, rekrytering och ledarskap som en rolig kombination? Sök då tjänsten som konsultchef på ALTEN!

Som konsultchef på ALTEN arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Hos oss blir du en viktig del av ett chefsteam på 3-5 personer.


Arbetsuppgifter
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Job / Skills

Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav:
- Magister- eller masterexamen
- 1-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik – ja, något som är kopplat till rollen hos oss helt enkelt
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort


Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom inom IT, teknik, inbyggda system eller Life Science.
- Erfarenhet av konsultbranschen

Varför ska du välja ALTEN?

ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 30 000 anställda i 22 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som konsultchef, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 23 augusti och urval kommer att påbörjas i mitten av augusti. Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta HR Partner Fanny Strömberg på fanny.stromberg@alten.se. Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att besvara frågor mellan vecka 29-32.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Fanny Strömberg
Senaste dag för ansökning 2019/08/23
Referens AD007296