Python-utvecklare som vill arbeta inom försvarsindustrin

Personality / Commitment

Vi på ALTEN är ett konsultbolag som jobbar lite annorlunda än vad man kanske är van vid. Hos oss ligger nämligen fullt fokus på dig och din karriär, att du ska trivas på jobbet och få utvecklas som person och som programmerare! För oss är det viktigt med gemenskap och att göra roliga saker tillsammans och vi satsar mycket på utbildningar och att bli ett starkt team ihop.

Hos oss får du chansen att arbeta med dina favorittekniker, eller varför inte prova på något helt nytt? Valfriheten är total hos oss – här är det du som väljer vad du vill jobba med. Som anställd hos oss så får du tillgång till ett stort team konsultchefer som hjälper dig att välja vilket uppdrag som passar dig bäst härnäst.

Job / Skills

ALTEN i Stockholm växer! Har du erfarenhet utav Python och Golang och vill arbeta inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi söker!

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare med inriktning mot programvaruteknik och har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet. Du har även en positiv inställning och ser till att komma framåt med effektiva lösningar. Det är dessutom viktigt att vara ansvarstagande och en teamplayer där du bidrar till teamets utveckling.

För att passa in i rollen anser vi att du har erfarenhet av:

- Python, Go. Meriterande om du kan Java och Ada
- Datorarkitektur/operativsystem: Linux (Debian), Freebsd
- Teknologier: Docker, Ansible, Jenkins, DDS, Trusted Platform Module (TPM), UEFI booting
- Nätverk: vlan, routing, firewalls
- Continuous integration, testautomatisering, secure booting, IT-säkerhet, virtualisering

Om du har några frågor angående rollen kan du kontakta gruppchef, Sanna Axell Blomberg på Sanna.AxellBlomberg@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2019/07/02
Referens AD007084