Lediga jobb - ALTEN Sweden

INGENJÖRER MED ERFARENHET UTANFÖR FORDON

Personality / Commitment

Är du ingejör med några års erfarenhet utanför fordonsbranschen och är nyfiken på vad du kan arbeta med utanför fordonsindustrin? Då är detta något för dig! På ALTEN kommer du arbeta i hela produktutvecklingscykeln tillsammans med en av våra största kunder.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och några av dessa borde vara att du har en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Genom din positiva attityd positiv och ett driv skapar du och upprätthåller du goda relationer med våra kunder. Vi ser att du stimuleras av problemlösning och använder en kreativitet för att hitta nya lösningar. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! Du borde även anse att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Job / Skills

Vi söker dig som har:
- minst 2 års erfarenhet av CAD-program. CAD program utöver Catia är meriterande. 
- en akademisk utbildning i grunden, maskiningenjörsinriktning eller liknande som gett dig motsvarande kunskaper
- erfarenhet av Konstruktion och produktutveckling eller projektledning. 

Du är driftig och ansvarstagande - i arbetet behöver man kunna hitta lösningar på nya problem och ofta söka hjälp av övriga organisationen för att gå i mål och då behövs en god kommunikativ förmåga. Vidare är du analytisk och noggrann och ska på ett strukturerat sätt kunna hantera problem för att sedan kunna hitta vägen framåt. Du arbetar gärna "Hands On”!

Att jobba som konsult på ALTEN innebär att du kommer in i en organisation som bygger karriärer. Du får en tillsvidareanställning och möjlighet att jobba på plats hos våra kunder eller Inhouse hos oss på Lindholmen. Vi är många säljande chefer som jobbar för långvariga och stabila relationer med våra kunder. Det gör vi både för att ha en bra affär och för att våra konsulter ska kunna få utmanande och spännande uppdrag.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! För frågor kontakt, Business Manager, Victoria Birgersson på Victoria.birgersson@alten.se

Om ALTEN
I över två deciennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 20 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Victoria Birgersson
Senaste dag för ansökning 30/06/2019
Referens AD006971