Driven inköpare till fordonsbranschen

Personality / Commitment

Vi söker dig som är hungrig och vill ta nästa steg i din professionella karriär. Om nätverkande, hög analytisk förmåga och förhandling är några av dina starka egenskaper och du dessutom har erfarenhet av fordonsbranschen så är du förmodligen en perfekt kandidat för oss!

För kunds räkning söker vi nu nämligen en person som kan axla rollen som strategisk inköpare av el-komponenter till fordonsbranschen. Uppdraget kommer att ge dig ett internationellt nätverk och innebär en hel del resande. Är du en flexibel person som gillar att ta för dig kommer du att stormtrivas här.

Job / Skills

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Förhandla med leverantörer

-Etablera och upprätthålla goda relationer med berörda affärsområden och chefer

-Hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna inom marknaden

Meriterande erfarenhet:

-Tidigare jobbat inom fordonsbranschen

-Tidigare jobbat med elektronik och el-komponenter

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag som idag finns i 26 länder med över 34 000 medarbetare och har huvudkontor i Paris. På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Pharma, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. I Sverige har ALTEN nästan 2000 medarbetare och 12 kontor fördelade i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Isaak Martinez Benavides
Senaste dag för ansökning 2019/06/17
Referens AD006945