Juniora projektledare mot fordonsindustrin

Personality / Commitment

Just nu söker ALTEN i Göteborg efter dig som vill arbeta som junior projektledare och koordinator!

För att trivas i rollen som konsult på ALTEN är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. I konsultrollen har du många kontaktytor och därför ser vi gärna att du är relationsskapande och trivs att arbeta i team. Vi värdesätter motiverade och självgående profiler med tydlig målsättning att växa i sin roll. 

Job / Skills

Som junior projektledare/koordinator har du möjlighet att arbeta med utmanande projekt inom fordonsindustrin. Du ska vara van vid att driva/koordinera i tvärfunktionella projekt med exempelvis produktutveckling, inköp, produktion och eftermarknad. Kravanalys, processer och metoder är också en del av arbetet. Din tekniska kompetens har du från tidigare erfarenhet inom projektledning alternativt koordinering inom fordonsindustrin eller liknande.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom mekanik eller motsvarande. Du behöver även vara insatt i och förstå Teamcenter/Windchill samt Metoder & Processer. CAD vana (Creo / Catia) är meriterande. Har du sen tidigare CAD vana och jobbat i roller som Business Analyst i agila miljöer eller liknande är det väldigt meriterande.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta gruppchef Fredrik Clarstedt på Fredrik.Clarstedt@alten.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag som idag finns i 26 länder med över 34 000 medarbetare och har huvudkontor i Paris. På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Pharma, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. I Sverige har ALTEN nästan 2000 medarbetare och 12 kontor fördelade i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Fredrik Clarstedt
Senaste dag för ansökning 2019/06/15
Referens AD006941