MJUKVARUUTVECKLARE SOM VILL ARBETA MED IOT OCH CLOUD!

Personality / Commitment

Brinner du för mjukvaruutveckling och vill arbeta med ett projekt där du får följa en produkt i utvecklingen från prototyp till industrialiserat koncept? ALTEN fokuserar idag på att erbjuda våra konsulter de mest eftertraktade och coolaste uppdragen i Göteborg.

I detta uppdrag kommer du arbeta Inhouse hos ALTEN i ett av våra team som arbetar med IoT och Cloud. Rollen kommer erbjuda stora friheter men det kommer också ställa krav på att du är driven, kreativ, positiv samt nyfiken. 

Job / Skills

Nedan följer en önskelista på vad du gjort tidigare i karriären. Skulle det vara så att du inte gjort allt av det som listas nedan så är det ok, sök ändå! Vi letar efter bra personer och inte perfekta CVn!
• Arbetat med AWS/Azure produkter (IoT Hub, AWS IoT)
• Programmering i Java/Golang/Python
• Kunskaper om Microservices, docker samt kubernetes/openshift.
• Erfarenheter av att arbeta i ett CI/CD flöde med verktyg som Jenkins och GoCD. Stort plus om du har erfarenhet av att sätta upp hela byggmiljön.
• Arbetat med testdriven utveckling
• Uppkopplade produkter och protokoll; WiFi, IEEE 802.15.4, MQTT etc.

Utöver att du kommer få arbeta med den senaste tekniken kommer du även få några av de skönaste kollegorna i Göteborg. Vi är ett härligt gäng där det är högt i tak och det alltid är nära till skratt. Vi uppmuntrar till nytänkande och välkomnar nya idéer. På ALTEN i Göteborg har vi idag bland annat startat ett eget innebandylag samt en återkommande tradition med ALTEN LAN.

Verkar det intressant? Tveka inte att söka!

 

OM ALTEN

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi ca 34.000 medarbetare och verksamhet i 25 länder. Läs mer om ALTEN på www.alten.se.

 

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Richard Rydell
Senaste dag för ansökning 2019/06/16
Referens AD006939