JAVAUTVECKLARE TILL ALTEN GÖTEBORG

Personality / Commitment

Vill du arbeta med Javautveckling i ett IoT-team? På ALTEN i Göteborg expanderar vi vår arbetspaketssatsning och söker nu en Javautvecklare. Som utvecklare kan du få arbeta inhouse mot både stora och små kunder från vårt kontor på Lindholmen eller med placering ute hos kund. Våra team består av en blandning av senior och junior kompetens. Projekten vi är inblandade i utvecklas generellt i molnmiljö, microservice-arkitektur och som lägst Java 8 och med Agila arbetsmetoder. Många team arbetar enligt DevOps-metodik och alla våra konsulter har ett genuint teknikintresse, något som genomsyrar hela vår organisation.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Vi erbjuder en individuell karriärplan, långa uppdrag inom olika branscher, möjligheten till prestationsbaserad lön och en mängd olika utbildningar att välja mellan.

Job / Skills

Till detta team söker vi nu en driven och duktig fullstackutvecklare med ett stort intresse för Javautveckling. Aktuella tekniker är inom stacken för Java, Microservices och Azure. Arbetet är mycket flexibelt och varierande. Du kommer ha stor möjlighet att själv påverka arbetssätt, verktyg, fokusområden med mera.

Vi vill att du har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Teamet kommer arbeta agilt och mycket tätt tillsammans. Vi ser därför att du har lätt att ta för dig socialt och att du är en kommunikativ teamspelare, speciellt då vi alla i teamet jobbar tätt ihop med kunden. Som person är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden. Du förväntas ta mycket egna initiativ och bidra med goda idéer, samtidigt som du löser uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt.

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. 

 

OM ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi 34.000 medarbetare och verksamhet i över 25 länder. We believe in growing together!

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Caroline Svensson
Senaste dag för ansökning 2019/06/16
Referens AD006938