KAROSS-KONSTRUKTÖR

Personality / Commitment

Nu söker vi på ALTEN konstruktörer för utvecklande och spännande uppdrag inom fordonsbranschen. Detta är en chans för dig som brinner för fordonsindustrin att få utvecklas personligt men också utveckla framtidens fordon!

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon!

Job / Skills

Inför kommande projekt söker vi efter duktiga Kaross-konstruktörer. Har du erfarenhet från karosskonstruktion i Catia och fordonsindustrin, kontakta oss! Du bör ha god förståelse för kaross-konstruktion, tunnplåt och att jobba med ytor i Catia. Vi söker både juniora och seniora konstruktörer, men du bör helst ha någon relevant erfarenhet. Antigen från exjobb eller tidigare projekt. Som person är du positiv, social och en lagspelare. Du bör vara pro-aktiv och kunna agera som vårt varumärke ut mot våra kunder.

Erfarenhet från relevanta områden så som;
- Dörr struktur, bak/framlucka.
- Främre kaross
- Golv, Tak etc.

För mer info kontakta gruppchef på Alten; Ajdin.Pezic@alten.se eller på M: +46 (0) 729 945 336.

Detta är en annons för både aktuella och kommande uppdrag, samt för dig som är intresserad av framtida möjligheter med start i en liknande roll hos oss på ALTEN.

Om ALTEN
I över två deciennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 20 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Ajdin Pezic
Senaste dag för ansökning 2019/05/27
Referens AD006802