INGENJÖR INOM TEST OCH PROVNING

Personality / Commitment

Nu söker vi på ALTEN Provning/Analys/Test-ingenjörer för utvecklande och spännande uppdrag inom fordonsbranschen. Brinner du för teknik och vill vara med och utveckla framtidens fordon, då är detta rätt för dig!

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon.

Detta är en annons för både aktuella och kommande uppdrag, samt för dig som är intresserad av framtida möjligheter med start i en liknande roll hos oss på ALTEN.

Job / Skills

Vi söker nu, för kommande behov, dig som vill arbeta som provning, test- & analysingenjör mot fordonsindustrin. Du kommer ha många kontaktytor inom produktutveckling, konstruktion och externa kunder. Dina främsta arbetsuppgifter blir inom koordinering och genomförande av provning av HW i olika miljöer, dokumentera, analysera och presentera provresultat. Du kommer arbeta en hel del praktiskt i och eventuellt i rigg eller med komplettbilsprovning, se till att allt flyter och samla in mätdata för att sedan analysera resultaten.

Vi söker dig som har civil- eller högskoleutbildning eller motsvarande samt ett par års arbetslivserfarenhet, ifrån fordonsbranschen. Det är meriterande om du har bil intresse, är praktiskt lagd och har god kännedom om bilar. Vidare är du flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Varmt välkommen med din ansökan! För mer info kontakta gruppchef på Alten; Ajdin.Pezic@alten.se eller på M: +46 (0) 729 945 336

Om ALTEN
I över två deciennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 20 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Ajdin Pezic
Senaste dag för ansökning 2019/07/06
Referens AD006801