ALTEN + Högskoleingenjör inom maskinteknik = Sant

Personality / Commitment

Blir du färdig högskoleingenjör inom maskinteknik nu till sommaren och vill kickstarta din karriär hos ett konsultbolag med spännande uppdrag, eller är du en nyfiken maskinare som vill prova på nya utmaningar inom konstruktion och produktionsteknik? Då tycker jag att du ska höra av dig till oss! Vi har många spännande uppdrag som väntar på dig.

På ALTEN i Linköping är vi idag ca 130 medarbetare, allt från nyexade till mycket erfarena, med erfarenheter och kompetenser inom en mängd olika områden inom IT och teknik. På ALTEN tror vi på indivder som är drivna, engagerade och positiva och därför erbjuder vi våra konsulter stor variation när det kommer till val av uppdrag och branch. ALTEN jobbar med kunder inom bl.a Energy, Defence & Aerospace, Automotive, Life Science, Industry och Telecom så valmöjligheterna är näst intill oändliga. Här får du helt bana din egen väg och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling genom valfrihet bland projekt och uppdrag, utbildningar och kompetensnätverk.

Job / Skills

För uppdrag hos flera av våra kunder söker vi dig som:
- Är alternativt inom kort blir utbildad högskoleingenjör, troligtvis inom maskinteknik
- Gärna är lite extra nyfiken eller intresserad av konstruktion och produktionsteknik
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

ALTEN är idag ett av världens största konsultbolag med ca 30.000 medarbetare. Några av anledningarna till det tror vi är att vi erbjuder våra medarbetare:
- Möjligheten att skräddarsy sin egen karriär genom att själva bestämma vad de vill jobba med
- Goda möjligheter till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar via ALTEN Academy. 
- Internationella karriärmöjligheter då ALTEN finns etablerat i över 20 länder.
-  En konkurrenskraftig lönemodell och kollektivavtal
- Härliga kollegor som mer än gärna hittar på saker tillsammans även utanför arbetstid.

Varmt välkommen att bli en i gänget!

Vänligen kontakta ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på 0709-151141 eller stephanie.dahl@alten.se vid eventuella frågor. Skicka in din ansökan via vår hemisda eller via mail. Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt.

Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

Detaljer
Platser Linköping | Östergötland | Sweden
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2019/04/29
Referens AD006789